Even alles los…..

Maandag heb ik een gesprek met mijn psychiater, en aanstaande vrijdag met mijn behandelaar. Daar wil ik het ketogene dieet bespreken, plus het sporten. Maar voor nu heb ik even alles losgelaten….ik eet wat ik mijn koelkast heb en vul het aan met lekkere dingen: een zak snoep weggekaand, chocolade gekocht, en een bus slagroom. Vla! Noten, rode wijn, het is echt genieten sinds gisteren. Hoe is het mogelijk dat ik dit weekend nog zo mijn best deed om te eten zonder koolhydraten en nu weer alles losgooi? Ergens voel ik mij eenzaam in mijn strijd, het is een soort troosteten. En Wim heeft me natuurlijk losgelaten. En toch ik voel mij eigenlijk prima, opgewekt. Verwarrend allemaal, wat is wijsheid?

Maar ergens vind ik het jammer dat het niet is gelukt. Ik ben me daarom aan het voorbereiden om weer opnieuw te starten vanaf dinsdag, na mijn gesprek. Ik verzamel recepten, maak een weekschema voor mijn voeding en voor het bewegen. Ik visualiseer de schema’s, zodat ik uit mijn hoofd kan leven. De doelen vind ik namelijk nog steeds fantastisch: zonder medicatie en toch in balans, fit zijn als mijn kinderen hier zijn, trainen met de breakdancers die ik ken. En last but not least: het veranderen van de wereld van andere bipolairen, door te laten zien wat je kunt bereiken met andere voeding en meer bewegen. Fitte Marjory, die elke dag in beweging is, in plaats van uren op de bank te liggen zonder bezigheden. Als ik het volgende week niet red met mijn schema, dan stop ik ook met deze blogs want dan leidt het nergens meer toe.

Ik hoop dat jullie me nu nog wel volgen en mij een hart onder de riem kunnen steken. Kom op, even doorzetten, je bent een sterke vrouw, je verdient het om te slagen…..dat soort dingen. Ik zeg het bij deze alvast tegen mijzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s