Keukenprinses

Hier in Boeimeer is een nieuwe attractie. Vind ik. Je moet even wennen als je er binnenkomt, maar de twee meiden van Kadbanoo, perzisch afhaalhuis, pakken je in. Niet met veel woorden, niet met grote lichtbakken en mooie plaatjes, maar met een perzisch kleedje op de vloer, kunst aan de wand, heerlijke Hollandse koffie en veel verhalen over ondernemen in Boeimeer.

Open zijn ze, ze zijn nog niet zo lang open en maken nog niet genoeg omzet om de kosten eruit te halen. Maar Debbie en Magbube kunnen kletsen en koken tegelijk! Rustig roert de Perzische in haar pannetjes, simpele ingredienten die we allemaal ergens van kennen, en zijn maakt er een potje van haha!

Buiten zit Hans. Hans woont een paar flats verderop, werkt elke dag aan de Riethil, op de fiets heen en terug. En dan bij Kadbanoo even lekker buiten zitten met een kopje koffie. Een grote bak voor maar 2,50 en niet te vergeten zo´n heerlijk Perzisch koekje, gebakken door een bevriende ondernemer. Zo´n koekje heeft niet alleen de naam, maar als je een hap neemt, smelt het koekje weg op je tong en snap je waarom Arabieren van de woestijn houden….

Een aanrader, onze ondernemers hier in Boeimeer. Samen bakken we er wel wat van, hier in Boeimeer, de groenste wijk van Nederland! Na het eten dus nog even een lekkere wandeling door een van de parken, lekker uitbuiken zeg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s