Klein beginnen

Vroeger haalde je een diploma en zocht je een baan. In die baan mocht je beginnen met kleine klussen, maar je ontving wel een ingenieurssalaris zodat je een huis kon huren of kopen, zodat je op vakantie kon gaan, zodat je een auto kon kopen, zodat je op stand kon leven. Je studieschuld was redelijk en die kon je wel afbetalen op termijn.

 

Ik ben in die tijd getrouwd en binnen 7 jaar kregen we kinderen. Het liep toch mis. En ik moest weer opnieuw beginnen. Ik ben steeds klein begonnen, maar ik had grootse plannen met Nederland. Nederland is een land dat groot is in kleine dingen.

Ik wil nu een magazine uitbrengen, een bevrijdingskrantje en ik zit te wachten op een telefoontje van een consultantsbureau dat subsidies aanvraagt voor potjes die de EU ter beschikking stelt. Het wordt een duurzame krant, kleine oplage, zwartwit, hergebruikt papier, grappige teksten die het leven van de reiziger verlichten. Het wordt verspreid op het station in Breda en op de gratis leestafels in Breda met een bestelauto. Het magazine en het busje zijn onderdeel van een marketing campagne van mijn vereniging: Kies Voor Vrijheid. We hebben geen leden, maar we hebben volgers in de hele Nederlandse samenleving zodra ik in de media en in het land op televisie mijn verhaal kan vertellen.

Het is nu zaak om klein te blijven. Niet met mijn kop boven het maaiveld uit te steken, want dat hakken we gezamenlijk eraf. Ik ben een client van de GGz en daar willen we voor zorgen, die willen we koesteren. Ik word een groot knuffelbeest van Nederland en daar geniet ik nu al van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s